EQUIP PROFESSIONAL

Teresa Vilardaga i Meseguer

Direcció.
Especialista Universitària en Neuropsicologia Infanto Juvenil. Màster en Trastorns de l'aprenentatge. Màster en Psicologia Clínica Infantil. Màster en Altes Capacitats. Psicopedagoga i Logopeda. Expert universitari en Psiquiatria. Acreditació ADI-R i ADOS.
Col·laboració Vall Hebron. Membre de grup de treball de l’Associació de Pediatria Catalana.

Dr. Manel Roig - Quilis

Ex Cap Servei Hospital Vall Hebron. Membre d'Honor de la Sociedad Española Neurología. Premi Excel·lència Professional del Col·legi Metges. Professor visitant de l'Universitat de Thomas Jefferson. Científic visitant de Filadelfia. Universitat presbiteriana de Colombia New-York. Neuròleg Consultor del Hospital Universitari Quiron-Dexeus.

Belén Cumplido

Logopeda. Màster en Psicologia Clínica Infantil. Màster en Neuropsicologia Infanto Juvenil. Acreditació ADI-R i ADOS-2. Membre de grup de treball de l’Associació de Pediatria Catalana.

Sara García

Psicòloga Infanto Juvenil. Màster en Psicopedagogia. Especialitat en Orientació i Intervenció a Secundària. Acreditació ADOS-2.

Laia Canas

Logopeda. Especialista en reeducacions.

Cristina Navarro

Logopeda. Especialista en reeducacions.

Olivia Ottewell

Psicòloga especialitzada en Psicologia Clínica i Educacional. Màster en Psicopedagogia. Especialitzada en Educació Formal. Acreditació ADOS-2.

Irene Asensio

Pedagoga. Màster en Educació Especial


Ariana Casero

Mestra d'Educació Primària. Màster en Psicopedagogia. Master Dificultats de l'Aprenentatge i Trastorns del Llenguatge


>